Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Kookworkshops

Samen met vrienden, familie of collega's... kom bij Eva in de keuken en deel de passie voor koken, eten& drinken, sfeer en gezelligheid. Maak bijvoorbeeld gerechten die u normaal gesproken nooit zelf maakt, gebruik nieuwe of vergeten ingrediënten en ervaar het gebruik van verse groentes en kruiden. 

Eva: "Deelnemers aan mijn kookworkshops staan bij mij letterlijk in mijn eigen keuken, net alsof we gezellig bij mij thuis aan het koken zijn. Dit is de sfeer waar ik naar streef. Met een wijntje ernaast samen koken en iets lekkers op tafel zetten.  Kookworkshops

Eva´s basiskookworkshops zijn onderverdeeld in avondvullende - en middagworkshops. Deze zijn te reserveren vanaf 6 personen maar ook altijd aan uw wensen aan te passen. De workshops zijn te boeken vanaf 12 jaar voor de reguliere prijs.

Avondvullende workshops

Samen s'avonds super lekker koken! Als vrijgezellenfeestje, aansluitend op een vergadering samen met de familie, met vrienden... Deze zijn te reserveren op alle avonden van de week vanaf 16.00 uur

Workshops voor overdag

Lunch en high tea workshops. Deze workshops zijn op doordeweekse dagen te reserveren. Met uitzondering van de vrijdag en op aanvraag in het weekend.