Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Samen naar Eva's Keukentuin

Brainstormsessies | Vergaderingen | Presentaties | Recepties | Familiefeesten | Vergaderarrangementen 

Binnen maar toch ook buiten...zakelijke bijeenkomsten

Eva's Keukentuin is een inspirerende, groene locatie en daardoor een heerlijke plek om de zaken eens te bespreken. U bent met uw gezelschap van harte welkom bij Eva’s Keukentuin. De kas is dan exclusief voor u gereserveerd! Eva denkt graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst en voorziet u graag van een bijzondere lunch, taartjes, koffie en thee.

Dagdeel arrangement € 21,60 p.p

Koffie/thee/water en een bijzonder taartje in de ochtend of een hartig hapje in de middag. Inclusief locatiehuur

                                                                Dag- arrangement € 51,50 p.p. 

           Koffie/thee/water met een bijzonder taartje in de ochtend, heerlijke lunch en een drankje. Inclusief locatiehuur

Eva kan uw bijeenkomst ook geheel op uw wensen verder uitbreiden. Bijvoorbeeld met een kookworkshop of een high tea arrangement. Neem contact op voor de mogelijkheden!


  Feestelijkheden

 Eva's Keukentuin is gezellig, informeel, warm en uniek en daarom geweldig voor het samenzijn met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega's. Eva's Keukentuin heeft bijvoorbeeld een houtgestookte pizza-oven. U kunt bijvoorbeeld zelf pizza's maken of met uw gasten genieten van een creatieve high tea.  Is het nog niet zo warm dat er buiten gezeten kan worden, dan is een kas de meest heerlijke plek. Naast lekker eten & drinken neemt Eva u ook graag de organisatie uit handen. Bespreek uw wensen met Eva! 

 

Samen in het huwelijksbootje....

Door de heg leidt het sprookjesachtige bruggetje naar de kas die al zichtbaar is in het zomerzonnetje. Vrienden en familie zitten al onder de treurwilgen. De paarden staan op een afstandje te kijken…

S ’avonds straalt de sterrenhemel door het glazen dak en wordt er nagepraat over de heerlijke dag: jullie huwelijksdag….

Kom bij Eva's Keukentuin met uw gasten genieten van een high tea, een lunch of vul jullie trouwdag aan met leuke maak- het-zelf elementen, een kookworkshop of maak met jullie gasten eigen pizza's. Mogelijkheden te over.

 Intiem, uniek, creatief en romantisch. Bekijk de foto's...do I need to say more? 
 

Samen op de Groene Velden

Naast Eva's Keukentuin zijn er meer creatieve ondernemers en ondernemingen gevestigd op de Groene Velden. Met de Biologische Wijngaard El Placer heeft Eva's Keukentuin leuke arrangementen samengesteld bijvoorbeeld het arrangement Team-up! voor teams en bedrijven of het arrangement Lekker & Duurzaam, speciaal  voor de "groene verenigingen- en groepjes". Een bezoek aan Eva's Keukentuin kan ook goed gecombineerd worden met een creatieve workshop bij Het Tuinhuis.